Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

Industrial Access SA - Membru Fondator

 

 

Industrial Access - Soluții la cerere. Nu produse

 


Industrial Access România este liderul de piață în domeniul nacelelor și platformelor pentru acces și lucru la înălțime din România (servicii de închiriere, vânzare, post-vânzare, consultanță, finanțare, etc) : IA oferă soluții la cheie care garantează succesul clienților săi - oferim exact ce are nevoie clientul, atunci când are nevoie și doar pentru cât are nevoie.

Începând cu toamna anului 2008, Industrial Access România a introdus pe piata prin noua sa divizie de mică mecanizare o gama de produse noi: generatoare, compresoare de aer și ciocane pneumatice, pompe pentru ape reziduale, generatoare de sudură, turnuri de iluminat, stații de spălat mobile și containere de combustibil diesel.

Industrial Access administrează o flotă cu peste 1200 de utilaje, cu o extindere la nivel național, dar și în țările vecine (Bulgaria și Moldova).

Industrial Access dispune în România de un punct de lucru în București ( DN5 Jilava) și alte șapte în țară (Timișoara, Constanța, Iași, Cluj, Brașov  și Craiova) cu scopul declarat de a oferi un raspuns mult mai rapid și mai ieftin clienților săi, prin reducerea costurilor de transport pâna la clientul final.

Industrial Access România reprezintă soluția perfectă pentru orice companie care activează pe piata industrială, comercială, insituționala și a construcțiilor, care necesită acces, lucru la înalțime și utilaje de mică mecanizare.

Soluțiile de închiriere oferite de Industrial Access România se bazează pe o structură de service foarte bine dezvoltată la nivel național, ce garantează intervenția în teren în maxim 24h de la sesizarea clientului cu ateliere mobile echipate la standard de producator, orice reparație fiind realizată în termen de maxim 48h, indiferent de cauza defecțiunii – datorită dimensiunilor flotei putem asigura oricând și oriunde în România echipamente de rezervă. Astfel garantăm clienților noștri cel mai bun raport calitate / preț / timp efectiv de lucru din România.

CUI: RO 17310790
Nr. Reg. Com.: J40/4133/2005
Adresa:

Sediu social: Str. Nerva Traian Nr. 3, City Business Center, 031041, Sector 3, Bucharest, Romania

Adresa Corespondenta: Sos. Giurgiului Nr. 48U, DN5 (E70 / E85), 077120, Jilava, Ilfov, Romania

Contact:

Stefan Ponea - CEO & General Manager

Telefon:

 +40 21 313 02 00

Fax:

+40 21 313 02 22

Mail: office@industrialaccess.ro
Website: http://www.industrialaccess.ro