Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 
MEMBRI


Cerul este limita!

Personalizam schela pentru tine!

 


Aggreko este liderul mondial in domeniul serviciilor de inchiriere a echipamentelor pentru producerea energiei si controlului temperaturii.

Aggreko ofera solutii inovative implementate de personal calificat, in acest fel crescand continuu lista globala de clienti fideli si satisfacuti.


 


 

Arons Lift comercializează și închiriază platforme pentru acces la înaltime: nacele - tractate, telescopice , articulate.

 

Deținem o gama largă de produse cu înăltime de lucru cuprinsă intre 8 si 33 m.

 

Arons Lift reprezintă soluția profesională în domeniul lucrului și accesului la înălțime oferind fiecarui client in parte consultanța necesară pentru a devenii un jucător competitiv implicat în domenii specifice : construcții, întreținere clădiri, iluminat public, etc.

 


Atlas Copco Romania este reprezentanta Atlas Copco Group, un grup industrial cu pozitie de lider in domeniul productiei compresoarelor de aer si a tratarii aerului, a echipamentelor pentru constructii si minerit, a uneltelor si sistemelor de asamblare si a serviciilor de închirieri specializate.

 


CDP Access este importatorul unic in Romania, al principalului fabricant de platforme mobile de ridicat, cu nacela, din Europa, Haulotte Group. In acelasi timp, este una din cele mai mari firme de Renting din tara, avand o flota de peste 300 echipamente pentru lucrari la inaltime.

CDP Access face parte din Groupe Piroux  si are o a doua filiala in Singapore – CDP Access Asia Pde Ltd.

 


CONSTRUCT MACHINES

CU NOI, IN SIGURANTA, LA INALTIME !

CM este in domeniul accesului la inaltime din 2008, inceputul fiind facut pornind de la sediul nostru  din Pipera-Voluntari, CM s-a dezvoltat oferind Servicii complete

 

 


Compania Dornseiff este compusa din 4 filiale (3 in Germania: Burbach, Olpe, Wetzlar și 1 în România: Sibiu.

Suntem o echipa de peste 100 de angajați, în continuă formare, pentru a putea face față cerințelor exigente ale clienților noștri.

În spatele Holdingului Dornseiff stă o experiență de peste 50 de ani în domeniul închirierii utilajelor de ridicat și a transportului agabaritic.

 


Energoutilaj este o importantă companie românească de închiriere macarale mobile. Flota noastră de utilaje include macarale mobile cu capacități de până la 300 tone, dar și autovehicule pentru transport agabaritic.

 


 

FELBERMAYR – MUTAREA IN SIGURANTA A INCARCATURILOR GRELE

Pentru a putea reuși în fiecare proiect unic, va oferim o combinație încercata și testata de tehnologie și cunoștințe. Domeniile noastre de transport și tehnologii de ridicare va oferă soluția perfectă pentru fiecare misiune, atâta timp cât ceea ce aveti de mutat este un lucru destul de greu!

 

 

 


Industrial Access Romania este liderul de piață în domeniul nacelelor și platformelor pentru acces și lucru la înălțime din Romania (servicii de închiriere, vânzare, post-vânzare, consultanță, finanțare, etc) : IA oferă soluții la cheie care garantează succesul clienților săi - oferim exact ce are nevoie clientul, atunci când are nevoie ți doar pentru cât are nevoie.

 


Italia Star

Italia  Star este o societate infiintata in anul 1996, activand in domeniul utilajelor  pentru constructii.

Structura societatii este bazata pe criterii italiene, dar flexibila si adaptata conditiilor din Romania. Este importator unic in Romania al unei variate game de utilaje de constructii, realizate de cunoscuti producatori italieni in domeniu, ce pot fi achizitionate sau inchiriate prin solutii financiare foarte avantajoase.

 

 


Lifttec Utilaje de Ridicat: vânzare, închiriere și service telehandlere și platforme autoridicatoare.

Dealer țn Romania al firmei Manitou BF Franta lider în producția utilajelor pt. teren accidentat.

 

 


Mem Impex

Prezenta pe piata romaneasca de peste 15 ani, MEM IMPEX este o companie care are ca obiect de activitate comercializarea si inchirierea unei game largi de utilaje si echipamente de top pentru constructii, intretinere si reparatii drumuri, cai ferate, instalatii si  diferite alte lucrari de constructii.

 


NHD este o companie cu capital privat integral romanesc ce vine in sprijinul firmelor de constructii cu servicii de inchirieri si lucrari specializate. Infiintată în 2007, cu  o creștere exponentiala de la an la an, NHD a reușit să fie unul din principalii actori de pe scena romaneasca de constructii pentru:

 


ROLIFT S.R.L. Timisoara este dealer pe partea de vest a Romaniei pentru echipamente de manipulat marfa si echipamente de lucru la inaltime pentru materiale si personal. Avand o experienta de peste 7 ani pe piata in domeniul   echipamentelor de acest gen, compania noastra ofera solutii pentru orice tip de activitate care implica ridicare de materiale la inaltime , manipulare de materiale in depozite si in santiere precum si de ridicare de personal de lucru la inaltime .

 

 


T&T Access Solutions comercializează platforme și nacele pentru lucru la înalțime pentru orice aplicatțe, în domeniile industrial și civil, acordând o deosebita atenție elementelor de siguranță și nivel tehnologic ale acestora.

Oferim o gamă completă de servicii, printre care: asistență în garanție și post-garanție, piese de schimb, service, inchiriere nacele, platforme și prb.