Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

Felbermayr Romania SRL - Membru Fondator

 

 

 

 

Pentru a putea reuși în fiecare proiect unic, va oferim o combinație încercata și testata de tehnologie și cunoștințe. Domeniile noastre de transport și tehnologii de ridicare va oferă soluția perfectă pentru fiecare misiune, atâta timp cât ceea ce aveti de mutat este un lucru destul de greu!

 


Punct de lucru: Parcul Logistic București Vest

Autostrada București-Pitesti km 13

Jud. Ilfov

Romania

 

 

FELBERMAYR – MUTAREA IN SIGURANTA A INCARCATURILOR GRELE

CUI: RO 18265450
Nr. Reg. Com.: J40/103/2006
Adresa:

- Platform Department - A1 Business Park Bucharest West  Autostr. Bucharest - Pitesti, Km 13

Contact:

Daniel Istrate

Telefon:

Tel. +40 31 860 03 30 Mob. +40 735 012 536

Fax:

Fax +40 31 860 03 31

Mail: d.istrate@felbermayr.ro
Website: http://www.felbermayr.ro