Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

Energoutilaj S.A. - Membru Fondator

Energoutilaj este o importantă companie românească de închiriere macarale mobile. Flota noastră de utilaje include macarale mobile cu capacități de până la 300 tone, dar și autovehicule pentru transport agabaritic.

Cu o vârstă medie de 4 ani, parcul de utilaje al Energoutilaj este unul dintre cele mai performante din România, grupând macarale mobile și autovehicule de producție europeană, deservite de operatori profesioniști, instruiți permanent la cele mai înalte standarde din domeniu. Cu o experiență de șase decenii în închirierea de utilaje de construcții, compania noastră a participat la realizarea majorității proiectelor de construcții civile și industriale din România și continuă cu consecvență această tradiție printr-o acoperire integrală a pieței naționale. Incepând cu anul 2004, am devenit firmă cu capital integral privat. Compania aplică sistemul de management integrat al calității (ISO 9001), al mediului (ISO 14001) și al sănătății și securității ocupaționale (OHSAS 18001) începând cu anul 2009.

 

Valorile Energoutilaj sunt excelența operațională  integritatea și respectul pentru companie și pentru clienți, responsabilitatea, deschiderea pentru schimbare, instruirea continuă și spiritul de echipă. Considerăm prioritară siguranța clienților noștri, a angajaților și a publicului larg, fiind dedicați investițiilor continue în imbunătățirea serviciilor companiei.

CUI: RO 18946975
Nr. Reg. Com.: J40/2567/1991
Adresa:

Str. Actiunii nr. 26, Sector 4
041102 Bucuresti, Romania

Contact:

Marina Toma

Telefon:

004.021.450.30.02

004.021.450.47.10

Fax:

004.021.450.30.02

004.021.450.47.10

Mail: office@energoutilaj.ro
Website: http://www.energoutilaj.ro