Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

MEM IMPEX SRL

Prezenta pe piata romaneasca de peste 15 ani, MEM IMPEX este o companie care are ca obiect de activitate comercializarea si inchirierea unei game largi de utilaje si echipamente de top pentru constructii, intretinere si reparatii drumuri, cai ferate, instalatii si  diferite alte lucrari de constructii, in special utilaje de compactare, spargere-demolare, taiere asfalt/ beton.

 

MEM IMPEX

CUI: RO7885180
Nr. Reg. Com.: J40/15256/1991
Adresa:

Strada Bucuresti nr. 238, localitatea Magurele, judetul Ilfov.

Contact:

Inginer Dan Barbulescu

Telefon:

 021 4112867 , 0722 522 701

Fax:

0372877885

Mail: office@memimpex.ro
Website: http://www.memimpex.ro/