Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

Atlas Copco Romania S.R.L.

Atlas Copco Romania este reprezentanta Atlas Copco Group, un grup industrial cu pozitie de lider in domeniul productiei compresoarelor de aer si a tratarii aerului, a echipamentelor pentru constructii si minerit, a uneltelor si sistemelor de asamblare si a serviciilor de închirieri specializate.
CUI: RO 17479588
Nr. Reg. Com.: J40/8495/2010
Adresa:

 
Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 135, Corp 2, Parter, Sector 1, Bucuresti, cod 013686
 
 

Contact:

Marius Cristescu

Telefon:

+40 21 352 36 23

Fax:

+4021 351 37 64

Mail: marius.cristescu@ro.atlascopco.com
Website: http://www.atlascopco.com/rentalrous/