Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

Italia Star SRL

Italia  Star este o societate infiintata in anul 1996, activand in domeniul utilajelor  pentru constructii.

Structura societatii este bazata pe criterii italiene, dar flexibila si adaptata conditiilor din Romania. Este importator unic in Romania al unei variate game de utilaje de constructii, realizate de cunoscuti producatori italieni in domeniu, ce pot fi achizitionate sau inchiriate prin solutii financiare foarte avantajoase. Utilajele noastre sunt prezente in principalele santiere de constructii din Bucuresti si din tara. Prin organizarea noastra, puteti avea CALITATE ITALIANA si siguranta unui partener intotdeauna la dispozitia dumneavoastra, care va ofera consultanta si va ajuta cu promptitudine si profesionalism in solutionarea tuturor problemelor.

 

Inchiriere

 

Utilajele comercializate de noi sunt disponibile si pentru inchiriere.
La inchiriere punem la dispozitie utilaje noi sau cu o vechime de maximum 1 an.
Oferim posibilitatea de cumparare a utilajelor inchiriate, recuperand chiria achitata.

 

Service

 

Avem echipe de interventie rapida, formate din personal instruit in Italia, direct de catre producatori, care pot efectua intretinerea si orice tip de reparatii necesare.

Suntem autorizati ISCIR pentru montaj si reparatii.

Garantam finalizarea oricarei reparatii in maximum 48 de ore sau, in cazuri exceptionale, putem chiar pune la dispozitie un alt utilaj in perioada efectuarii reparatiilor.

 

Finantare

 

Colaboram cu cele mai importante societati de leasing din Romania.
Suntem extrem de flexibili si va putem oferi solutii financiare proprii, adecvate necesitatilor fiecarui client.

CUI: RO 8955925
Nr. Reg. Com.: J40/9501/1996
Adresa:

Sos. Bucuresti, nr. 18, loc. Ciotogarla, jud. Ilfov

Contact:

Dragos Cristea

Telefon:

+40758817880

Fax:

+40214330326

Mail: info@italiastar.ro
Website: http://www.italiastar.ro