Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

Construct Machines SRL

 

CONSTRUCT MACHINES

CU NOI, IN SIGURANTA, LA INALTIME !

CM este in domeniul accesului la inaltime din 2008, inceputul fiind facut pornind de la sediul nostru  din Pipera-Voluntari, CM s-a dezvoltat oferind Servicii complete

Diviziile noastre au fost organizate pentru fiecare pentru piata specifica, platformele de lucru la inaltime, telehandlere, ,transport, service

Capacitatea concentrate in cadrul CM ne permite sa fim competitivi, flexibili si profesionsti, iar coordonarea  centralizata vine in intampinarea solicitarilor clientilor Un singur punct de contactcare e Dna Paula Ionescu pentru orice solicitare mareste eficienta .

 

CUI: RO 21255783
Nr. Reg. Com.: J23/2103/2008
Adresa:

Pipera - Voluntari

Contact:

Paula Ionescu

Telefon:

+40742033936

Fax:

+40213080205

Mail: office@constructmachines.com
Website: http://www.constructmachines.com