Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

Nord Hire Development SRL

NHD este o companie cu capital privat integral romanesc ce vine in sprijinul firmelor de constructii cu servicii de inchirieri si lucrari specializate. Infiintată în 2007, cu  o creștere exponentiala de la an la an, NHD a reușit să fie unul din principalii actori de pe scena romaneasca de constructii pentru:

 

• Inchiriere de utilaje de constructii

• Lucrari specializate de taiere de beton / carotare / scarificare / cosmetizare beton

Investiții aprox. 50.000 euro lunar, în mașini, tehnologii si oameni NHD s-a detasat in piata prin serviciile oferite si prin dificultatea lucrarilor finalizate.

Acceptand provocările marilor companii de construcții din România (STRABAG, AEDIFICIA, sinergie, ASTALDI, MAX BOEGL, FCC) a reușit in scurt timp sa acumuleze o experiență semnificativă în demolări controlate, lucrari de specialitate de tăiere beton și închiriere de echipament.

În timp am învățat să investim în oameni înainte de a investi în mașini și de toți cei 24 de angajații au invatat alaturi de noi ca trebuie să fie cel mai buni.

Nord Hire Development este printre cele mai competitive companii de pe piața echipamentelor de construcții și este mândra sa aiba cei mai buni pentru oamenii din piata.

Consultanta, departamentul intern de service și departamentul de vânzări format din manageri de proiect, pregatiti sa ofere consultanta înainte de finalizarea unui contract, ne-au ajutat să inregistram o crestere de 560 % in ultimul an.

Parcul nostru de echipamente, care se mareste  lunar și segmentul de nisa pe careuia ne adresăm ne permit să estimăm o evoluție pe acelasi trend ca in anul anterior.

Prin selectarea furnizorilor din UE am gasit calea de a menține cele mai mici preturi pentru clientii nostri.

Noi nu am vandut "prețuri" și niciodată nu o vom face, dar, în funcție de complexitatea lucrarii garantam cel mai bun raport calitate/pret.

Noi sprijinim ascensiunea clientilor noastri în afacerile lor, prin calitatea si inovatia serviciilor noastre. Bazat pe cerere, am învățat împreună cu ei să fim adaptabili si deschisi la minte in fata oricaror provocari aparute in  piață

CUI: RO 28021941
Nr. Reg. Com.: J40/1470/2011
Adresa:

Splaiul Independentei nr. 319 sector 6 Bucuresti in incinta SEMA PARC

Contact:

Victor Nica

Telefon:

+40731835790

Fax:

+40318179522

Mail: office@nord-hire.ro
Website: http://www.nord-hire.ro