Asociația Românã de Închirieri

 

"Pentru cã flota nu este folositã tot timpul"


Închirierea vã ajutã sã evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanțã și alte costuri. Închirierea vã oferã echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientã decât achiziția și vã ajutã sã evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vã va imbunãtãți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vã asigurã un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vã asigurã dumneavoastrã și afacerii dumneavoastrã flexibilitate permitandu-vã sã închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregãtiți și cu experienta profesionalã care vã vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastrã. Ei sunt în mãsurã sã repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranțã, închiriazã, evitã riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementatã și controlatã, oferindu-vã liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizãri înseamnã cã riscurile dumneavoastrã sunt minime.

 

Nord Hire Development SRL

NHD este o companie cu capital privat integral romanesc ce vine in sprijinul firmelor de constructii cu servicii de inchirieri si lucrari specializate. Infiintatã în 2007, cu  o creºtere exponentiala de la an la an, NHD a reuºit sã fie unul din principalii actori de pe scena romaneasca de constructii pentru:

 

• Inchiriere de utilaje de constructii

• Lucrari specializate de taiere de beton / carotare / scarificare / cosmetizare beton

Investiþii aprox. 50.000 euro lunar, în maºini, tehnologii si oameni NHD s-a detasat in piata prin serviciile oferite si prin dificultatea lucrarilor finalizate.

Acceptand provocãrile marilor companii de construcþii din România (STRABAG, AEDIFICIA, sinergie, ASTALDI, MAX BOEGL, FCC) a reuºit in scurt timp sa acumuleze o experienþã semnificativã în demolãri controlate, lucrari de specialitate de tãiere beton ºi închiriere de echipament.

În timp am învãþat sã investim în oameni înainte de a investi în maºini ºi de toþi cei 24 de angajaþii au invatat alaturi de noi ca trebuie sã fie cel mai buni.

Nord Hire Development este printre cele mai competitive companii de pe piaþa echipamentelor de construcþii ºi este mândra sa aiba cei mai buni pentru oamenii din piata.

Consultanta, departamentul intern de service ºi departamentul de vânzãri format din manageri de proiect, pregatiti sa ofere consultanta înainte de finalizarea unui contract, ne-au ajutat sã inregistram o crestere de 560 % in ultimul an.

Parcul nostru de echipamente, care se mareste  lunar ºi segmentul de nisa pe careuia ne adresãm ne permit sã estimãm o evoluþie pe acelasi trend ca in anul anterior.

Prin selectarea furnizorilor din UE am gasit calea de a menþine cele mai mici preturi pentru clientii nostri.

Noi nu am vandut "preþuri" ºi niciodatã nu o vom face, dar, în funcþie de complexitatea lucrarii garantam cel mai bun raport calitate/pret.

Noi sprijinim ascensiunea clientilor noastri în afacerile lor, prin calitatea si inovatia serviciilor noastre. Bazat pe cerere, am învãþat împreunã cu ei sã fim adaptabili si deschisi la minte in fata oricaror provocari aparute in  piaþã

CUI: RO 28021941
Nr. Reg. Com.: J40/1470/2011
Adresa:

Splaiul Independentei nr. 319 sector 6 Bucuresti in incinta SEMA PARC

Contact:

Victor Nica

Telefon:

+40731835790

Fax:

+40318179522

Mail: office@nord-hire.ro
Website: http://www.nord-hire.ro