Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

Aggreko South East Europe SRL

Aggreko este liderul mondial in domeniul serviciilor de inchiriere a echipamentelor pentru producerea energiei si controlului temperaturii.

Aggreko ofera solutii  inovative implementate de personal calificat, in acest fel crescand continuu lista globala de clienti fideli si satisfacuti.

Operam in peste 100 de tari din aproape 190 locatii, acoperind domenii precum: Petrol& Gaz, Minerit, Evenimente, Constructii, Productie , Alimentatie , Utilitati, Industria navala, Telecomunicatii , Armata si Guvern.

 

CUI: RO 30897146
Nr. Reg. Com.: J23/2907/2013
Adresa:

Sos.de Centura nr.7A, Tunari, judetul Ilfov, Romania

Contact:

Dinu Adrian

Telefon:

+40 753.038.011

Mail: office.romania@aggreko.ae
Website: http://www.aggreko.com