Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

Dornseiff SRL - Membru Fondator

Compania Dornseiff este compusă din 4 filiale (3 in Germania: Burbach, Olpe, Wetzlar și 1 în Romania: Sibiu).

Suntem o echipa de peste 100 de angajați, în continuă formare, pentru a putea face față cerințelor exigente ale clienților noștri.

În spatele Holdingului Dornseiff stă o experiență de peste 50 de ani în domeniul inchirierii utilajelor de ridicat și a transportului agabaritic.

Activăm din anul 2006 în România, prin închirierea utilajelor de ridicat (automacarale, nacele, platforme de lucru la înălțime și telehandlere).

Avem automacarale cuprinse între 30-300 to, nacele cu înaltimea de lucru de pana la 43 m și telehandlere Merlo 40.17.

Încercăm să prezentăm pieței construcțiilor din Germania și România conceptul “totul dintr-un singur loc”.

Oriunde aveți șantiere, putem asigura totul, începând cu încărcarea pieselor, transportul acestora pe șantier, descărcarea și apoi montajul acestora. Pentru dvs, aceasta înseamnă mult mai puține griji, având un singur partener de discuție (și acesta profesionist) în loc de mai mulți, toate acestea la un preț avantajos.

Avem specialiști care vă pot oferi consultanță, recomandându-vă utilajul optim pentru situatia dvs. Aceștia se deplaseaza la șantierul dvs, efectuează măsuratori, după care găsesc soluția optimă d.p.d.v. logistic și financiar. Prin aceasta, garantăm faptul că nu vi se impune un alt utilaj decât doar acela necesar efectuării lucrării dvs.

Alt avantaj care vă invită să deveniți clientul nostru este partea de service. În cazul în care vi se defecteaza un utilaj, din orice motiv, echipa noastra de service este gata să intervină. Personalul nostru de service a urmat cursuri de specializare atât la sediul nostru central din Burbach / Germania, cât și la producătorii utilajelor.

Livrarea / preluarea pot fi efectuată de catre noi.

Domeniul dvs de activitate este unul complex, în multe situații se impune accesul la înalțime în siguranță deplină. În acest sens, venim în întâmpinarea dvs printr-un parc de utilaje nou, producție >2006. Nacelele și platformele de lucru la înaltime sunt de diverse tipuri: la noi gasiți nacele electrice (pentru lucrări în interiorul clădirilor – zugrăveli, instalații, amenajari interioare, curățenie, etc) sau nacele 4x4 diesel pentru lucrul în exterior, care pot interveni chiar și pe teren variat.
Deasemenea, din aprilie 2009, am dezvoltat parcul nostru de utilaje prin achiziotionarea de 5 telehendlere (stivuitoare cu brat telescopic) Merlo 40.17, dotate fiecare cu furci, nacela și cupă.

Ne-am format o clientelă compusă în proporție de 80% din firme vest-europene, firme care apreciază punctualitatea, seriozitatea, competența și nu în ultimul rând profesionalismul. Considerăm
ca și dvs cautați astfel de virtuți la partenerii dvs de afaceri.

CUI: RO 18946975
Nr. Reg. Com.: J32/1192/2006
Adresa:

Str.XIII nr. 106 · RO-557085 Cristian

Contact:

Thomas Quandel

Telefon:

+40(0) 369/103 -223 / -226

Fax:

+40(0) 369/103 -249

Mail: office@dornseiff.ro
Website: http://www.dornseiff.ro