Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

T&T Access Solutions SRL - Membru Fondator

 

We won’t let you down

 

T&T Access Solutions comercializează și închiriază nacele și platforme pentru lucru la înălțime pentru orice aplicație, în domeniile industrial și civil, acordând o deosebită atenție elementelor de siguranță și nivel tehnologic ale acestora, dar și o gamă completă de servicii, printre care: asistență în garanție și post-garanție, piese de schimb, service, consultanță tehnică de specialitate pentru găsirea celor mai bune soluții pentru clienții săi, centre de formare personal calificat.

 

TTA deține un parc propriu de utilaje pentru închiriere, acesta fiind în continuă creștere și diversificare și mereu menținut în perfectă stare de funcționare de către echipa proprie de service. Oferta generoasă a companiei cuprinde toată gama de platforme oferind posibilitatea de a găsi echipamentul cel mai potrivit oricarui tip de aplicație, cum ar fi: lifturi pentru personal, utilaje autopropulsate de tip foarfecă sau boom, electrice si diesel, cu brat articulat sau telescopic, tractabile, montate pe senile sau pe autosasiu.

 

Punand la dispoziția clienților cele mai noi tehnologii, aceștia beneficiază de echipamente ultra performante, fără a avea responsabilitatea tehnica de mentenanță și service. Pentru astfel de situații personalul tehnic al societății este la dispozitia beneficiarului, garantând intervenții în decurs de 24 ore de la notificare oriunde în țară, asigurându-i astfel continuitatea activității.

CUI: RO 18664346
Nr. Reg. Com.: RO 18664346
Adresa:

Drumul între Tarlale 401-405, Sector 3, București

Contact:

Marius Tabacu

Telefon:

Telefon: (+40)31.425.39.69
Telefon: (+40)21.450.13.99

Mobil: (+40)728.003.640
Mobil: (+40)728.003.644

Fax:

Fax: (+40)31.425.39.68
Fax: (+40)21.450.13.99

Mail: office@tta.ro
Website: http://www.tta.ro