Asociația Română de Închirieri

 

"Pentru că flota nu este folosită tot timpul"


Închirierea vă ajută să evitați blocarea de fonduri excesive în achiziție, mentenanță și alte costuri. Închirierea vă oferă echipamentul potrivit atunci când aveți nevoie, astfel este mai eficientă decât achiziția și vă ajută să evitați costurile atunci când nu folosiți utilajul, ceea ce vă va imbunătăți performanțele financiare.

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de închirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicație, astfel veți fi mai eficienți. Echipamentele sunt întreținute periodic iar închirierea vă asigură un echipament de caliatate și fiabil în șantier.

"Folosești doar atunci când ai nevoie"

 

Închirierea vă asigură dumneavoastră și afacerii dumneavoastră flexibilitate permitandu-vă să închiriați pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregătiți și cu experienta profesională care vă vor ajuta în alegerea mașinii potrivite situației și aplicației dumneavoastră. Ei sunt în măsură să repare utilajele în șantier astfel veți reduce costurile generate de nefuncționarea utilajului.

"Fii în siguranță, închiriază, evită riscurile"

 

Industria închirierilor este bine reglementată și controlată, oferindu-vă liniștea de care aveți nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului și costurile pentru autorizări înseamnă că riscurile dumneavoastră sunt minime.

 

Arons Lift SRL - Membru Fondator

 

Arons Lift comercializează și închiriază platforme pentru acces la înaltime: nacele - tractate, telescopice , articulate.

 

 

Deținem o gama largă de produse cu înăltime de lucru cuprinsă intre 8 si 33 m.

 

Arons Lift reprezintă soluția profesională în domeniul lucrului și accesului la înălțime oferind fiecarui client in parte consultanța necesară pentru a devenii un jucător competititv implicat în domenii specifice : construcții, întreținere clădiri, iluminat public, etc.

CUI: RO 19085768
Nr. Reg. Com.: J12/3333/2006
Adresa:

Str.Traian Vuia nr. 240 A loc. Cluj Napoca

Contact:

Liviu Aron

Telefon:

mobil 0751 172 829
fix 0264 275 200

Fax:

0264 275 202

Mail: office@aronslift.ro
Website: http://www.aronslift.ro